HBO u problemu! Šta posle IGRE PRESTOLA? Čeka se naslednica

Direwolf мај 6, 2019 Pregledi 545

Iako internet portali širom sveta imaju razne teorije i tvrdnje o tome dokle se stiglo sa čak pet serija tematski inspirisanih Igrom Prestola Džordž R.R. Martin poručio je da ne bi trebalo verovati svemu što se piše.

  • Negde sam pročitao da se od jednog spinofa odustalo, dok se za ostale ne zna dokle se stiglo. Pre svega, ne volim termin spinof jer je reč o potpuno zasebnim projketima. Istina je da snimanje serije koju možemo, a ne bi je trebalo zvati Duga noć počinje u drugoj polovini ove godine, a dva od tri preostala scenarija napreduju sasvim dobro i uskoro ćemo pisanje privesti kraju – poručio je Martin dodajući da ne sme da otkriva mnogo o samoj tematici ovih serija, ali da oni koje to zanima mogu da pročitaju njegov roman Vatra i krv te da će on rado čuti sve teorije i ideje koje verni fanovi Igre prestola mogu da osmisle.

Šta posle IGRE PRESTOLA?

HBO kao produkcija, ali i TV kuća na kojoj se serija Igra prestola emitovala gotovo deceniju (kraj je 19. maja), međutim, posle finalnih epizoda biće u velikom problemu, jer se još nije pojavila serija koja bi mogla da nasledi veliki planetarni hit. Naravno, reč nije samo o naslednici, već i o ogromnoj rupi u HBO budžetu koju je do sada bez mnogo muke punila upravo ova serija.

Foto Promo
Izvor: FIlmitv.rs

Categories

Ostavi komentar